Gulvvarme

 

Nybyggeri med Huscompagniet på Seiferts Allé 44, 9260 Gistrup

 

Gulvvarme...

I standard entreprisen er der gulvarme med digital styrring af Wavin AHC 9000. Den ser rigtig fin ud og fungerer utvivlsomt upåklageligt. Vi har dog alligevel opgraderet til Danfoss Living Connect system. Dette kunne UGGERLY tilbyde at installere for ca 6500,- kr hvilket vi takkede ja til. Med systemet følger en farveskærm med touch panel, hvor de forskellige styrringer kan ses og reguleres. Systemet kan forbindes til husets WIFI og derved osse styres via en app til iPhone. Således kan man altså slukke eller tænde for varmen i alle huset rum, når man er på ferie eller lign.

Vi har haft dialog med Allan Grøntved fra UGGERLY der lynhurtigt har vendt tilbage med svar og priser, på de spørgsmål og ønsker vi har haft. Allan har ligeledes lavet et godt tilbud på opgradering af toiletter, som i stedet bliver det nye IFØ SPIRA rengøringsvenlige hængetoilet. Dette tilbud valgte vi selvfølgelig osse at springe på. Et væghængt toilet kan ikke lige sådan eftermonteres, når man først er flyttet ind. Super lækre luksus opgraderinger...

WAVIN AHC 9000 digital gulvvarme styrring er standard i Huscompagniets huse. En opgradering til Danfoss Living Connect med mulighed for styrring via app til smartphone koster ca. 6500,- hos UGGERLY.

 

 

DEL PÅ FACEBOOK: