Nyheder 2016/17

 

Nybyggeri med Huscompagniet på Seiferts Allé 44, 9260 Gistrup

 

Forår/Sommer 2016

En stor beslutning er taget. Vi har valgt at sætte vores hus til salg. Vi har forelsket os i en grund i Aalborg ude ved Gigantium. Et helt nyt område med masser af nye grunde skal bygges. Området er osse valgt til TV2's "Nybyggerne sæson 2017"... Vi tror på det, så vi har sat os på en lejlighed ca 75 meter fra grunden. Så kan vi dagligt følge det spændende projekt. Grunden skal købes gennem Huscompagniet og der er, forståeligt nok, byggepligt med samme firma. Vores nye adresse bliver Seiferts Alle 44, 9260 Gistrup :-)

Huscompagniet står for det hele. De undersøger jorden, tager boreprøver og gør klar med kloak, strøm, vand m.m. Vi kan læne os tilbage og følge med fra sidelinien det næste stykke tid... Mærkeligt at tænke på der kommer en hel ny landsby her...

Oktober 2016

Huset er endelig solgt med overtagelse til 1. marts 2017. Vi flytter i lejligheden 1. februar så det hele passer bare perfekt. Grunden forventes at være klar til overtagelse sommeren 2017. En smule forsinkelse der skyldes byggetilladelsen. Aalborg Komune ønsker at der skal lægges faskiner i jorden til regnvandet. Denne ekstra omkostning tager Huscompagniet sig af. Vi er SÅ glade for at vi har valgt total løsningen med grund og hus, og kan kun anbefale folk at gøre det samme. Vi har været til møde hos Huscompagniet og fået alle detaljer omkring entreprisen på plads. Der er lavet plantegning over vores kommende hus som bliver et 123 kvm vinkelhus med integreret carport og skur. Det er rigtig spændende det hele og vi kan kun unde alle at skulle prøve det på et tidspunkt...

Vinter 2016/17

Vi bestiller ikke andet end at pakke i flyttekasser eller sælge ud af møbler, pyntegenstande og andet... At flytte fra 265 kvm hus til en midlertidig lejlighed på 100 kvm kræver sit. Der er blevet sagt farvel til mange gemmere der er fulgt trofast i mange år. Men vi er nået til den konklusion at et helt nyt hus kræver helt nye møbler. Så når vi engang får nøglen skal der virkelig handles ind...

Vi er flyttet ind i vores midlertidige lejlighed på Tinbergens Allé 19. Her holder vi til mens byggeriet går sin gang. Kvarteret er simpelthen så lækkert. Alt er nyt og flot herude. Vi har gåafstand til Fakta og Gigantium. Dejligt at kunne komme til håndbold uden at skulle holde i kø med bilen bagefter. Vi har endnu ikke fået byggetilladelsen. Men der begynder at ske noget nu. Gravearbejdet til kloakerne er gået i gang. Vi kan se det hele fra vores terasse. Og derfra kan vi osse følge Nybyggerne fra TV2 :-)

Februar/marts 2017

April 2017

Kloakarbejdet er begyndt. Vi følger med hver dag fra terassen og helt tæt på når håndværkerne holder fyraften. Det er stadig svært at forstå der inden længe er opført et helt nyt lille lokalsamfund som vi blir en del af... Den 25. april har vi været til møde hos Uggerly EL som laver alt VVS og EL i Huscompagniets huse. Det kan du læse meget mere om under "UGGERLY EL"...

Maj 2017

Huscompagniet har spurgt os om de må referere/linke til vores hjemmeside på deres egen officielle hjemmeside, hvilket vi straks, og yderst stolte, sagde ja til. Vi vil med glæde fortælle andre at det er en oplevelse for livet at bygge hus med Huscompagniet...-Og en absolut god en af slagsen indtil nu :-)

Du kan se den her: https://www.huscompagniet.dk/kundecases/

Seiferts Allé... Jamen det er jo os!!! :-) Og det har godt nok givet noget trafik... 257 besøgende har vi haft den sidste uge. Velkommen til alle. Vi skal nok holde jer jævnligt opdaterede :-)

Dette kloakrør er vi rigtig glade for!!! Det er nemlig sat på vores grund :-) Så nu venter vi bare på at Aalborg Kommune sender et godkendt svar på vores byggetilladelse... Det er ca. 13 uger siden de modtog den, så måske det er lige op over den snart lander i postkassen... :-) Vi sætter en Champagne på køl...

Vi har valgt disse lamper til facaden. 8 stk. vil pryde muren om aftenen med lys. Det vil blive styret via et astro ur som Uggerly el installerer i El tavlen. Lampen hedder Focus og er fra Nordlux.

Nordlux Focus

Vejl. pris

749,-

Vi er målløse!!! 1153 klik har vi haft på siden indtil i dag 16. maj... Tak fordi I følger med. Husk endelig at spørge os hvis der er mere I vil vide (og vi er i stand til at svare på det ;-) Klik på "KONTAKT OS"

Juni 2017

Faskiner og kloaker er blevet gravet ned. Vand og fjernvarme er i gang, så nu kan der ikke være længe til at de første sokler skal lægges. Vi venter stadig i utålmodig spænding. Vi er blevet tilbudt at hæve vores grund med 70 cm. Vi afventer at høre fra kommunen og Huscompagniet vedr. sokkelkoter, niveu forskelle til veje o.s.v... Derfor venter vi osse stadig på byggetilladelsen...

Jubiiiiiiii!!! Vi har fået vores byggetilladelse. Karina fra Huscompagniet har søgt kommunen om forskellige dispentationer på byggegrunden, og det hele er blevet godkendt. Vi er så glade!!!

Juli 2017

Den første portion asfalt er blevet lagt på Seiferts Allé... Vi er SÅ klar til at få gravet ud til den sokkel :-) :-) :-)

August 2017

Gravearbejdet til soklen starter op om få dage. I mellemtiden har vi fået bestilt gardiner til hele huset. Gardiner er ikke en del af entreprisen og skal ordnes særskilt. Botex gardinkæden har dog aftale med Huscompagniet. Vi så deres folder i et af udstillingshusene, som vi har besøgt mens vi venter på at komme i gang. Vi aftalte møde med Botex, Karolinelundsvej i Aalborg. Der blev vi budt velkommen af Michael, som tog sig god tid til os. Viste os prøver og muligheder. Alt i alt en rigtig god faglig kompetent betjening. Botex låner en nøgle af Huscompagniet, og tager mål nogle uger får huset overdrages. Det koncept kunne vi godt lide og har bestilt Faber rullegardiner og lamelgardiner til hele huset i farven platin.

LÆS MERE I FANEBLADET 2017/18

 

 

DEL PÅ FACEBOOK: